Бразилска епилация

Бразилска епилация

Бразилска епилация или още позната като пълно интимно обезкосмяване придобива популярност през последните 20 години на XX век. В миналото класическата бразилска епилация влазерна епилация Кърджали се е извършвала с горещ восък, който се издърпва с ръка. Процедурата може да се приложи отново с восък и издърпването му от кожата с лентички. В наши дни бразилска епилация се извършва с помощта на кола маска с различни материали в козметичните салони или със самобръсначка в домашни условия.

Съществува обаче и един по-модерен начин за цялостно премахване на нежеланите косъмчета в интимната област, нарича се лазерна епилация. С извършването на лазерно епилиране си спестявате болката и неприятните последици, а нежеланото окосмяване бива отстранено за много дълъг период от време. Най-често при извършването на бразилска епилация по традиционния начин ефектът трае около 3-4 седмици. Възможна е обаче появата на неприятни инфекции при хората с по-чувствителна кожа.

С лазерната епилация се премахва не само болката по време на процедурата, а и се предотвратява появата на враснали косъмчета и подкожни пъпки след обезкосмяването. Най-добрата лазерна епилация е тази извършена с Александритен лазер, тъй като това е последен модел лазер на пазара, съчетаващ в себе си бързина, прецизност и безупречен начин на работа.

Бразилска епилация с Александритен лазер можете да извършите в лазер център „Армада”. Центърът е специализиран в обработката на всички зони от тялото и лицето с последен модел лазер Александрит. В него работи екип от професионалисти и висококвалифицирани медицински лица.

Процедурите, които ще Ви бъдат необходими за пълно и дълготрайно премахване на окосмяването в интимната област ще се определи от медиците в центъра. Те ще изследват Вашия цвят кожа и тип окосмяване, за да Ви изготвят най-добрата програма по лазерна епилация. Тя включва насрочени дати за посещения, които са индивидуални за Вас, за да може да получите възможно най-добри резултати. Стандартният брой процедури за бразилска ерпилация в център „Армада” са от 4 до 6. В случай, че страдате от хормонален дисбаланс или прекомерно окосмяване броят им може да се увеличи.

Ето какво още трябва да знаете преди да преминете към извършването на бразилска епилация с лазер:

Не бива да излагате зоната на слънце или солариум седем дни преди процедурата, тъй като цветът на кожата Ви трябва да е максимално близък до естествения. Не премахвайте нежеланото окосмяване в продължение на седмица преди сеанса. Един или два дни преди лазерната епилация отстранете косъмчетата в зоната с бръснач или крем депилатор.

Вашата дълготрайна бразилска епилация Ви очаква в лазер център „Армада”!

 

Etiketler: , , , ,