Лазерна епилация Кърджали

лазерна епилация кърджали

Лазерна епилация кърджали е най-добрият начин да отстраните перфектно и дълготрайно нежеланото си окосмяване. Тъй като услугата придоби широка популярност, вече можете да откриете център за лазерна епилация във всеки град. Разликата между центровете, предлагащи услугата е в уреда, който използват за извършване на процедурите. Както във всяка друга сфера, така и в тази на лазерното епилиране има различни по мощност лазери, които осигуряват различно обезкосмяване. В момента най-добрият лазер за извършване на лазерна епилация е Александритният. Неговата слава на най-добър уред в борбата с нежеланото окосмяване идва от Европа и САЩ. Редица клиники в чужбина утвърдиха ефективността на Александритния лазер, както и неговия безупречен начин на работа.

У нас с последен модел Александритен лазер работи лазер център „Армада”. Центърът е специализиран в обработката на всички зони от тялото и лицето, като резултатите са гарантирани. Още след първата процедура ще имате видим резултат – до 20% дълготрайно обезкосмяване в желаната за епилация зона. Лазерна епилация с Александритен лазер вече можете да извършите и в град Кърджали. Лазер център „Армада” отваря врати за всички любители на съвършено гладката кожа.

  • Какво Ви предлага лазерна епилация в Кърджали от лазер център „Армада”?

Освен модерна и безопасна технология, лазер център „Армада” предлага на всеки свой посетител професионално обслужване и индивидуално отношение. При първото Ви посещение в центъра можете да се възползвате от безплатна консултация със специалист, който ще отговори на всички Ваши въпроси. Центърът предлага и извършването на безплатна демо процедура при желание на клиента. В случай, че решите да започнете програма по лазерна епилация в център „Армада”, Кърджали – медицинските лица в центъра ще Ви изготвят индивидуална програма за посещения. За да бъде програмата най-съвместима с Вашата кожа и окосмяване, специалистите в център „Армада” ще изследват какъв фототип е Вашия цвят кожа и какъв вид е окосмяването Ви в желаната за обработка зона. След това предстои настройка на Александритният лазер и изготвянето на Вашата програма за посещения. В нея са вписани дати за предварително извършване на процедурите, като графикът е създаден според времето, когато Вашето окосмяване ще бъде най-податливо на обработка. За клиентите периодът на растеж на окосмяването се дели на две фази – от обезкосмяването до появата на косъмчетата над епидермиса. Фазите на растеж на окосмяването обаче са три и за да бъде то премахнато наистина дълготрайно и безупречно, тези фази трябва да се следят. Тъй като това става с програмата – такава се изготвя индивидуално за всеки посетител. Най-често обаче периодът, през който се извършват манипулациите е между 4 и 6 седмици, а процедурите са стандартно от 4 до 6 за зони на тялото и от 6 до 12 за зони на лицето.

Вашата висококачествена лазерна епилация в Кърджали Ви очаква в лазер център „Армада”!

Tag: лазерна епилация Кърджали

 

Etiketler: , , , , , ,