Лазерна епилация на лице

Лазерна епилация на лице

Лазерна епилация Кърджали – Проблемните зони по лицето като областта над горната устна и пространството между веждите са добре познати на жените. Ежедневната борба с нежеланото окосмяване по лицето води началото си от далечната древност и продължава до днес, където изтощителните и дразнещи кожата процедури се оказват все по-неефективни. Не би ли било добре, ако един ден се събудите и нежеланото окосмяване по лицето Ви е изчезнало завинаги?

Чудеса като това се случват само в приказките, но перманентното отстраняване на нежеланите косъмчета по лицето не е невъзможно. С услугата лазерна епилация на лице можете да премахнете тъмния мъх или натрапчивите косми от лицето само след няколко процедури.

Лазер център „Армада” Ви предлага 20% дълготрайно обезкосмяване още след първата процедура. Тайната на дълготрайното обезкосмяване в центъра е скрита в уреда за лазерна епилация. Лазер център „Армада” извършва висококачествена лазерна епилация на лице с последен модел Александритен лазер. Този вид технология е последната иновация в сферата на лазерното епилиране. Редица клиники и центрове в Западна Европа и САЩ препоръчват използването й заради високата ефективност, която осигурява (90% дълготрайно обезкосмяване).

Александритният лазер работи изключително нежно и без пряк досег до кожата. Лазерният лъч светлина, който излъчва се привлича от меланина в косъма и достига до космения фоликул, за да го увреди. По време на манипулацията клиентът не усеща болка. След приключване на сеанса до 10-14 дни увредените космени фоликули се показват на повърхността на епидермиса и започват да опадат.

Услугата лазерна епилация на лице в лазер център „Армада” включва възможност за епилация на цялото лице и на отделни зони от него. Например много жени предпочитат да отстранят окосмяването между веждите и в областта над горната устна. Но има и такива дами, които предпочитат да премахнат цялостно светлия естествен мъх по лицето си. Това е добър избор за лазерна епилация на лице, тъй като с годините мъхът по лицето и по-специално по брадичката прераства в натрапчиво окосмяване.

Александритният лазер в център „Армада” се справя еднакво добре в отстраняването на всякакъв вид окосмяване. Той премахва, както много тъмно и гъсто окосмяване, така и много светло и едва забележимо. Благодарение на редицата си настройки той се адаптира за работа към всеки фототип кожа, включително мулати и чернокожи.

Преди да преминете към лазерна епилация на лице е добре да знаете, че:

Тенът на лицето Ви трябва да е максимално близък до естествения Ви цвят кожа. Седем дни преди процедурата не бива да придобивате слънчев загар или такъв от солариум. По време на процедурата не бива да носите грим.

Вашата висококачествена лазерна епилация на лице Ви очаква в лазер център „Армада”!

 

Etiketler: , , ,