Лазер център Армада

Лазер център Армада

Лазерна епилация Кърджали Лазер центърАрмада” е професионален център за лазерна епилация предлагащ висококачествени услуги с последен модел Александритен лазер. В центъра можете да извършите епилация на всяка зона от тялото и лицето си. Александритният лазер, с който работи лазер център Армада, извършва лазерна епилация върху всеки фототип кожа. Тази иновативна технология отстранява всякакъв вид нежелано окосмяване без значение неговия цвят и дебелина. Подходяща е за премахване дори на светлия едва забележим естествен мъх.

Лазер център Армада предлага процедури, както за жени, така и за мъже. Сеансите са различен брой за всеки клиент и се определят от няколко важни фактора. За определяне на необходимия брой процедури се изследват Вашия фототип кожа, вид окосмяване, взема се предвид и на каква възраст сте. Влияние върху процедурите може да окаже и хормоналния Ви фон. След преминаване през кратко изследване, което ще определи какъв фототип е кожата Ви и какво е окосмяването в зоната, още при първото Ви посещение в лазер център Армада, ще Ви бъде изготвена програма за посещения. Стандартният брой сеанси за зони на тялото са от 4 до 6, а за зони на лицето от 6 до 12. Интервалът между процедурите е от 4 до 6 седмици. Вашата програма по лазерна епилация ще включва насрочени дати за процедури. Препоръчително е да спазвате графика, за да получите възможно най-добри резултати.

Лазерната епилация в лазер център Армада се извършва с последен модел Александритен лазер. Той притежава дължина на вълната 755 Nm., интензивно отделяне на импулси, широко работно поле и висока плътност на енергията. Още при първата процедура ще забележите видим резултат до 20% дълготрайно премахване на нежеланото окосмяване. След края на Вашата индивидуална програма по лазерна епилация ще получите 90% дълготрайно обезкосмяване. Характерно за целия период на програмата е избягването на слънчевите лъчи и подлагането на солариум. Не се препоръчват и кремове и продукти водещи до изкуствен тен. В противен случай програмата ще бъде временно прекратена до възстановяване на естествения цвят на кожата Ви.

Добрата новина е, че лазерна епилация в лазер център Армада можете да извършите по всяко време от годината, тъй като Алекандритният лазер се съсредоточава върху окосмяването. Задължително обаче е тенът в желаната за епилация зона да бъде естествен. Заради усъвършенстваната технология на дълготрайно обезкосмяване вече могат да се подложат и хора с пети и шести фофотип (мулати и чернокожи) без да получат изгаряне или пигментация.

За периода след извършването на лазерна епилация е характерно естественото опадане на увредените космени фоликули в рамките на 10-14 дни след сеанса.

Заповядайте в лазер център Армада, подарете си качествено дълготрайно обезкосмяване!

 

Притежаваме Международен Сертификат за Качество ISO 9001:2008, доказателство за нашият висок професионализъм и цялостното ни фокусиране върху качеството на предлаганите от нас услуги.

armada-iso9001 3

 

Лазер Център Армада със Golden European Award For Quality and Business Prestige в категорията на Медицина и Естетика от World Business Assembly.

world business assembly

 

 

 

Etiketler: , , ,